Info

In een rustige jaren 30 wijk staat onze woning met daarachter het gastenverblijf “de Til”.  Na een grondige verbouwing  is het bijgebouw geheel gerenoveerd en ingericht als Bed & Breakfast.  In het voorjaar van 2012 hebben wij onze eerste gasten  mogen verwelkomen en doen dit nog steeds met veel plezier.  Doordat het een vrijstaand verblijf is hebben de gasten een eigen ingang met terras en veel privacy.
In de royale zit/slaapkamer staan 2 éénpersoons boxspring-bedden alsmede en zitje. In de kitchenette zijn thee- en koffiezetfaciliteiten, magnetron en koelkast aanwezig. U heeft de beschikking over een ruime privé-badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een televisie met DVD speler aanwezig en via Wifi heeft u kosteloos toegang tot het internet.

Bij het zitje staat een éénpersoons-slaapbank zodat eenvoudig een extra slaapplaats gecreëerd kan worden die ook geschikt is voor een volwassene.
Voor een gezin met kinderen kan nog een extra vouwbed en/of babybed worden geplaatst zodat er voor maximaal 3 (jonge) kinderen slaapmogelijkheid is.

Arriveren is mogelijk vanaf 15.00 uur, vertrek graag uiterlijk om 11.00 uur.
Hiervan afwijken is mogelijk na overleg.

Wij hebben een vergunning voor een B&B en niet voor een vakantiewoning daardoor is koken niet toegestaan in het gastenverblijf.
Parkeren kan in de straat voor de B&B.
Wij hebben helaas geen ruimte om uw fietsen in onze schuur te plaatsen maar naast het gastenverblijf en uit het zicht kunnen ze veilig staan.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken in het gastenverblijf is niet toegestaan.