Info

In een rustige jaren 30 wijk staat onze woning met daarachter het gastenverblijf “de Til”.  Na een grondige verbouwing is het bijgebouw geheel gerenoveerd en ingericht als Bed & Breakfast waar wij in het voorjaar van 2012 onze eerste gasten hebben mogen verwelkomen en wij doen dit nog steeds met veel plezier.  Doordat het een vrijstaand verblijf is hebben onze gasten een eigen ingang met terras en daardoor veel privacy. Regelmatig kregen wij het verzoek kregen om zonder ontbijt te mogen overnachten daarom bieden wij sinds 2019 de ruimte ook aan als gastenverblijf.

In de royale zit/slaapkamer staan 2 éénpersoons boxspring-bedden alsmede en zitje. In de kitchenette zijn thee- en koffiezetfaciliteiten, magnetron en koelkast aanwezig. U heeft de beschikking over een ruime privé-badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een televisie met DVD speler aanwezig en via Wifi heeft u kosteloos toegang tot het internet.
Bij het zitje staat een éénpersoons-slaapbank zodat eenvoudig een extra slaapplaats gecreëerd kan worden die ook geschikt is voor een volwassene.
Voor een gezin met kinderen kan nog een extra vouwbed en/of babybed worden geplaatst zodat er voor maximaal 3 (jonge) kinderen slaapmogelijkheid is.

Komt u als gast in onze Bed & Breakfast dan:
# verzorgen wij elke ochtend uw ontbijt
# hebt u koffie- en theezetfaciliteit
# wordt “de Til” dagelijks schoongemaakt
#  worden de handdoeken dagelijks vervangen
Voor deze mogelijkheid geldt geen minimum aantal nachten.
Maakt u gebruik van ons gastenverblijf dan:
* heeft u geen ontbijt maar wel koffie- en theezetfaciliteit
* wordt om de dag de badkamer gecontroleerd en indien nodig schoongemaakt
* krijgt u per persoon 1 linnenpakket bestaande uit 1 badhanddoek, 1 handdoek, 1 washand, 1 gastendoek.
* een extra linnenpakket / vervanging kost  € 5,=
Wilt u gebruik maken van  “de Til” als gastenverblijf dan geldt een minimum verblijf van 2 nachten en maximaal 30 nachten

Om alles prettig te laten verlopen hebben wij enkele huisregels:
Arriveren is mogelijk vanaf 15.00 uur, vertrek graag uiterlijk om 11.00 uur. Hiervan afwijken is mogelijk na overleg.
Wij hebben een vergunning voor een B&B en niet voor een vakantiewoning daarom is koken niet toegestaan in het gastenverblijf.
Wij hebben helaas geen ruimte om uw fietsen in onze schuur te plaatsen maar naast het gastenverblijf en uit het zicht kunnen ze veilig staan.
Parkeren kan gratis in de straat voor de B&B.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken in het gastenverblijf is niet toegestaan.